VERWACHTINGEN OVERTREFFEN

EENSLUIDENDE STANDAARDS IN HEEL EUROPA BIJ EEN GELIJKBLIJVEND HOGE GRAAD VAN DIENSTVERLENING.

 

U wilt zich op uw kernactiviteiten concentreren, om uw bedrijf succesvol de toekomst in te leiden?
U zoekt een specialist die voor u de centrale afwikkeling, ondersteungsprocessen, logistiek en verwerking van gevaarlijk en niet gevaarlijk afval conform de wet op zich neemt?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
 

Als gespecialiseerd logisticus met een uitgerijpt logistiek en afvalverwerkingsnetwerk zijn wij in staat volledige, grensoverschrijdende en branche-onafhankelijke terugnamesystemen voor heel Europa volgens uw eisen op maat te maken en uit te voeren.

Of dit nu in Duitsland of in Spanje is, of het nu gaat om 5 of 5.000 aanvoerpunten, of het om gevaarlijk of niet gevaarlijk afval gaat, om gecontroleerde retourlogistiek voor motormanagement systemen of om het transport van 40 m3-containers met kartonnage voor gebruik in een papierfabriek. Daarbij werken wij overal in de betreffende regio's met de beste gecertificeerde partners ter plekke.

Met RST Veolia profiteert u niet alleen van de soepelheid en flexibiliteit van een onderneming met snelle communicatie voor het nemen van beslissingen, maar ook van de kracht, de bronnen en de knowhow van onze partner en vennoot Veolia Environnement, de grootste milieudienstverlener ter wereld.

 

U HEEFT DE VERZOEKEN - WIJ HEBBEN DE OPLOSSINGEN.